La Pujada al Garbí tornarà el 17 i 18 de desembre a Serra

cartel subida al garbi

La prova degana de l’automobilisme autonòmic en l’especialitat de Pujades de Muntanya en Cuesta, la Pujada al Garbí, tornarà a celebrar-se els dies 17 i 18 de desembre. La recuperada prova esportiva, que compleix 48 edicions, tindrà el seu centre neuràlgic a Serra, realitzant la competició en les carreteres CV-310 i CV-3341 amb una longitud de 6.600 metres, amb un desnivell de 432 metres i un pendent mitjà del 7,9 per cent.

El Comité Organitzador ha previst un màxim de 80 participants en la Pujada al Garbí, la inscripció bonificada del qual amb un 30 per cent de l’import normal acaba el 5 de desembre, encara que podran inscriure’s fins al dilluns 12 de desembre al preu designat per la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana.

La prova, segons han avançat els organitzadors, consta de tres mangues, una d’entrenaments oficials a les 9 del matí, i posteriorment altres dos mangues de carrera per a la classificació oficial a continuació, i està admés a participar qualsevol vehicle turisme que complisca la reglamentació i mesures de seguretat, així com els monoplaces.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà