‘Benaguasil Creix’ plantarà un arbre per cada nascut al 2019 i 2020

L’Ajuntament de Benaguasil posa en marxa la iniciativa ‘Benaguasil Creix’, que vol donar la benvinguda als xiquets nascuts en 2019 i 2020 amb una plantació d’arbres aquest dissabte 17 de desembre al parc de La Safor.

Es tracta de la primera fase d’un projecte que permetrà als que van ser pares i mares al llarg dels anys esmentats adoptar i plantar juntament amb els seus fills un arbre o arbust, perquè aquests tinguen un exemplar en la seua localitat que podran visitar, cuidar i observar com creix al llarg dels anys, creant un vincle entre ells, Benaguasil i la naturalesa.

Les famílies interessades poden adherir-se a aquesta iniciativa enviant un email amb el nom del xiquet i la data de naixement a comunicacion@benaguasil.eu o al telèfon 607647384.

El regidor Stephane Soriano ha assenyalat que aquest projecte pretén incrementar el nombre d’arbres als parcs i avançar en el sentit de pertinença, per la qual cosa anima “a participar a totes les famílies que ho desitgen per a continuar avançant en aqueix objectiu d’aconseguir junts un Benaguasil més sa i sostenible”.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del projecte europeu *You&EU que pretén conscienciar en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà