Congrés Internacional CI-Tbon Bétera del 31 de març al 2 d’abril

cartel betera

Amb la volta de la segona edició del Congrés Internacional CI-Tbon Bétera, la localitat es convertirà, del 31 de març al 2 d’abril en la capital mundial del trombó.

L’Ajuntament de Bétera ha col·laborat ambs els organitzadors Inda Bonet i Spanish Brass que enguany compten amb la col·laboració de Félix Garcia Peñarrubia, membre de la Banda Municipal de Castelló i del Centre Artístic Musical.

El Congrés compta amb dos referents internacionals com són James Morrison (Austràlia) i Peter Steiner (Àustria); a més de 2i2 Quartet, Carlos Gil, Xema Borràs, Miguel José Martínez “Viriato”, Àlvaro Martínez, Vicente E. Boix, Miguel Rivera, Guillermo Báez i Juan Pardo entre altres, que ompliran els tres dies que durarà el congrés de classes, masterclass, tallers, exposicions i concerts.

Paral·lelament es realitzarà la versió Júnior del CI-Tbon, dedicat als joves trombonistes menors de 13 anys, que tant d’èxit va tindre en la passada edició, i en la qual es realitzaran activitats exclusivament pensades per a ells.

Els concerts del congrés tindran lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 20 hores.

Divendres 31 de març, el trompetista i trombonista James Morrison al costat de la KI Big band dirigits per Ramon Cardo.

Dissabte 1 d’abril, el trombonista Peter Steiner al costat de la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera.

Diumenge 2 d’abril, el grup 2i2 Quartet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà