Germanor i devoció es donen la mà en les Falles de Bétera

Després de les presentacions de la Falla Carraixet, l’Albereda, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sud i La Barraca, el món faller de Bétera ja es prepara per a gaudir el 4 de març de l’Exposició del Ninot. A partir de les 17 hores pels carrers del municipi passejaran els ninots que formaran part d’aquesta mostra fins a arribar a l’Albereda on el jurat procedirà a verificar que es compleixen els requisits.

Tot seguit es procedirà a la inauguració de l’Exposició que es podrà visitar del 4 al 14 de març de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

El dissabte 11 de març, Bétera cridarà als quatre vents que “ja estem en Falles” als peus del seu Castell. Amb aquesta Crida es dona inici a una setmana fallera repleta d’actes entre els quals destaquen l’Ofrena al Xiquet de Bétera el dia 16 on s’homenatja el veí, Joan Casanoves (Xiquet de Bétera), un dels cantaors més representatius del cant valencià del segle XX.

Aquest mateix dia, el Jurat donarà el veredicte dels premis als monuments.

El dia 17 la Cavalcada serà la protagonista mentre que el dia 19 tots els fallers de Bétera ofrenaran a Sant Josep en el seu moment amb flors i les mascletàs sonaran durant aquest dia que culminarà amb la Cremà dels monuments.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà