Sabjove organitza un Taller de Gestió Emocional per a xiquets i joves 

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut organitza per al dijous 23 de març un Taller de Gestió d’Emocions per a xiquets, xiquetes i joves de 12 a 14 anys, conscient de la necessitat actual que tenen els i les joves de manejar les seues emocions i les vivències que els provoquen per a gaudir d’una òptima salut mental.

En el taller s’aprendran nocions bàsiques que permeten comprendre, identificar i distingir què són les emocions i com tractar amb cadascuna d’elles. Tot, amb la finalitat d’interioritzar la gestió emocional com una eina important per al benestar emocional i la salut mental, que permeta manejar les situacions difícils i prendre decisions saludables.

Amb aquest taller es pretén contribuir a millorar el benestar dels xiquets, les xiquetes i adolescents del municipi, en aquesta faceta tan important.El taller tindrà lloc a la Casa de la Joventut. Les inscripcions i informació sobre més tallers de Sabjove estan disponibles en l’enllaç: https://forms.gle/LQgwzhfNd9VSSnTT9.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà