El pacte Camp de Túria participarà en la I Fira Comarcal de FP

La cita tindrà lloc el pròxim 27 d’abril a l’Eliana

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en l’organització i preparatius de la qual serà la I Fira Comarcal d’FP que se celebra a la comarca. La cita tindrà lloc el pròxim 27 d’abril a l’Eliana i compta amb l’organització del Consell Territorial d’FP dependent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El Pacte Camp de Túria és membre del Consell Territorial des de 2021, òrgan des del qual es treballen iniciatives i idees que milloren l’FP a la comarca. Per aquest motiu, es va decidir que era una bona iniciativa reunir els instituts que ofereixen aquest tipus de formació en un mateix lloc i poder oferir informació de l’oferta a l’alumnat dels instituts.

D’aquesta manera, el Parc Europa de l’Eliana acollirà el dijous 27 d’abril des de les 10:00h fins a les 14:00h els instituts de Camp de Túria, l’Hoya de Buñol, la Serranía i Alto Túria, que oferiran cursos de Formació Professional el pròxim curs acadèmic. Una jornada oberta al públic juvenil i al públic en general que vulga conèixer quines ofertes formatives es podran cursar en els pròxims mesos.

A més, també disposaran d’un estand els centres col·laboradors de Labora que ofereixen Certificats de Professionalitat i empreses que aposten per la FP Dual a Camp de Túria. Sens dubte, una oportunitat única amb entrada gratuïta per a descobrir amb demostracions en directe el que podem arribar a aprendre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà