Concurs de fotografia d’art de carrer en la MARCEL 2023

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa el I Concurs de Fotografia Digital ‘Art al Carrer’, que se celebrarà del 12 al 14 de maig en el marc de la MARCEL 2023 amb l’objectiu d’oferir espais per a desenvolupar el talent, la creativitat i l’esperit artístic.

La regidoria de Joventut buscapromoure la setena edició del projecte cultural Mostra d’Arts al Carrer de l’Eliana, acostant el teatre, el circ, la dansa i la música a la ciutadania, especialment a la més jove. No obstant això, podrà participar qualsevol persona física, autor/a directa de les fotografies, sense límit d’edat o nacionalitat, ja siguen estudiants, amateurs o professionals.

El concurs ha establit tres premis: el tercer de 50 euros, un segon de 100 euros i el guanyador que s’emportarà 150 euros.

La programació inclou diversos espectacles, arts escèniques, teatre, humor, música, dansa, acrobàcies, etc., en diverses localitzacions a l’aire lliure. Les fotografies seran preses de manera digital, mitjançant qualsevol dispositiu o càmera, la tècnica serà lliure i s’acceptarà el postprocessat digital, podent presentar tant en blanc i negre com a color.

El termini de presentació dels treballs s’obrirà dilluns 15 de maig a les 00.00 i finalitzarà dissabte 20 a les 23.00 hores. Cada participant podrà enviar a concurs un màxim de 5 fotografies a l’adreça elijove@leliana.es. Les persones interessades a participar poden consultar les bases a la web municipal.

A més, durant el matí del diumenge al passeig Secondo Baldin, tindrà lloc un taller de creació plàstica on la ciutadania podrà realitzar un mural col·laboratiu que buscarà recrear la creativitat del cartell oficial d’aquesta edició 2023.

VII Mostra d’Arts al Carrer de l’Eliana

La VII edició de LA MARCEL omplirà d’art els carrers de l’Eliana aquest cap de setmana amb un total de 12 espectacles estàtics i itinerants d’alta qualitat artística que componen el cartell d’enguany.

En ells es podrà veure a companyies de prestigi a nivell nacional i internacional i també a grups amateur de la localitat, i propostes com ‘Zeppelin’, la dansa de ‘Roda’, la pirotècnia de ‘Theos Foc’ o el circ de ‘Klez 80 Circus’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà