L’Eliana acull una nova edició de la Ruta de la Tapa solidària

Se celebra del 12 al 14 de maig en 11 bars i restaurants locals

L’Associació pel Voluntariat l‘ElianaVol ha organitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament i més d’una desena d’establiments locals, la V Ruta de la Tapa Solidària. Enguany tindrà lloc des d’aquest divendres 12 al diumenge 14 de maig i, com en altres anys, el donatiu inclourà tapa i beguda per tan sols quatre euros.

Els beneficis obtinguts per l’entitat en el marc d’aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a persones refugiades de l’associació SOS Refugiats Europa. Els tiquets es podran adquirir de manera anticipada en l’herboristeria Herbasana, papereria Montaner i l’editorial Pasionporloslibros. També es podran recollir presencialment divendres a la vesprada, de 18 a 20.30 hores, dissabte d’11 a 13.30 i de 18 a 20.30 hores i diumenge al matí, d’11.30 a 13.30 hores, en la plaça del País Valencià.

Els establiments participants en aquesta edició són el Bar Restaurant l’Eliana, Beirut Restaurant, Eleven Bistro, Gastrobar Montados, Italeña Pizzería, la Cantina de la Piscina, La Ostrea, La Pinaeta, Lidora Café, Nuevo Asador Argentino i Taberna d’Ara. A més, col·laboren amb donatiu a la campanya El Bosque, La Pedrera, Tapas del Sur, Comes Cafetería i Forn, Landia, El Celler i Asador Esmeralda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà