El cartell de la Iberfesta 2023 d’Olocau ja és oficial

Ha sigut dissenyat per Ángel Sánchez Molina, il·lustrador i conservador del Museu de Prehistòria de València

A falta de menys d’un mes per a la celebració de la Iberfesta 2023, ha sigut oficialment presentat el cartell anunciador d’aquest esdeveniment tan important per a Olocau i per a la comarca del Camp de Túria.


En aquesta ocasió, l’encarregat de dissenyar-lo ha sigut Ángel Sánchez Molina, il·lustrador i conservador del Museu de Prehistòria de València, qui compta amb una dilatada carrera en el camp del disseny gràfic amb diverses publicacions científiques, reproduccions de jaciments en 3D, animacions didàctiques de temàtica històrica, així com cartells i panells informatius. Així mateix, cal destacar que va ser el creador dels primers cartells de la Iberfesta entre els anys 2013 i 2018, i que compta també amb dues novel·les gràfiques de temàtica ibera titulades ‘Balkar. La forja del guerrero’ i ‘Balkar. El compromiso de la Dama’.


Per a la realització del cartell, Sánchez s’ha basat en les diferents representacions de personatges de la cultura ibera (entre els quals es troba el guerrer Nauiba) que apareixen en els vasos d’Edeta, trobats en el jaciment del Tossal de Sant Miquel de Llíria. Concretament, les referències es poden observar en el ‘Càlat de la Dansa’ (https://bit.ly/3nQJs2q) i el ‘Vas dels Guerrers’ (https://bit.ly/3nSXnoF). A més, amb l’estil triat per a plasmar aquestos motius s’ha volgut cridar l’atenció dels grups familiars per a acostar la història del Puntal dels Llops als més xicotets de la casa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà