Bétera inicia aquest cap de setmana el Cicle de Concerts de Música Clàssica

L’Ajuntament de Bétera celebra una nova edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica del 30 de juny al 15 de juliol amb sis concerts gratuïts en el Castell.

La programació arranca hui 30 de juny amb el concert de Púrpura Pansa Saxophone Quartett a les 22:45 hores. Un quartet que treballa un repertori molt atractiu i de gran qualitat amb el qual sorprenen a tots en els seus concerts.

El dissabte es donaran cita a la mateixa hora el Duo Tommaso Cogato i Vicent Morelló, veí de Bétera. Dos músics que es coneixen des de fa més de 14 anys i que han participat junts en nombrosos espectacles. .

La setmana vinent els assistents podran gaudir de dues vetlades a l’aire lliure. A les 22:45 hores el divendres 7 i el dissabte 8, el Castell acollirà el recital del trompeta Rubén Simeó i de la soprano Pilar Jurado, respectivament.

Rubén Simeó ha gravat diversos discos que han sigut editats per tot el món amb el segell discogràfic “Avex Classics” i que ha comptat amb la participació de Siena Wind Tòquio, Orquestra Simfònica Kanazawa, Bandes Simfòniques diverses, Orquestra de Cambra, piano i òrgan barroc, entre altres. Però a més Simeó ha tocat al costat del duo “Simant”, amb el qual ha gravat també discos al costat d’Arturo Sandoval o el violinista Llaura Malikian.

Pilar Jurado és una de les figures més singulars de la música clàssica europea. Compositora, cantant i directora d’orquestra, ha sigut la primera dona en la història que ha estrenat la seua pròpia òpera, “La pàgina en blanc”, en el Teatre Real.

El cicle continua el divendres 14 amb l’actuació de Open Brass, vent, metall i percussió. A les 22:45 hores al pati del Castell aquest sextet de vent, que dista de l’habitual quintet, actuarà amb una originalitat innata que radica en la mentalitat “open mind” i que fa que les seues tres trompetes, dos trombons i la seua percussió facen possible aquest projecte artístic musical.

El dissabte 15 serà el moment de l’espectacle ‘Paraula, Música i Dansa per a Joaquín Sorolla’, amb relats i poemes creats específicament per a aquest espectacle per 13 escriptors valencians constituint la primera producció contemporània íntegrament realitzada per a portar l’obra i la vida de Sorolla als escenaris.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà