Llíria presenta la tercera edició de l’Esmorzaret Llirià

FOTOS: PAU TINEO/INFOTÚRIA.

Galeria de fotos de la presentació de l’event

La Federació del Comerç de Llíria ha presentat la tercera edició de la campanya gastronòmica ‘L’Esmorzaret Llirià’ amb la participació de huit establiments hostalers de la localitat.

L’acte celebrat al Multiusos va comptar amb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el president de la Unió Gremial i de Federació del Comerç, Juan Motilla, i la regidora de Comerç, Maria José Llopis.

El bars i restaurants participants en el concurs: Cafetería El Clarín, APTC Bar, Bar Dos Rodes, Bar La Café, Bar Me Da Igual, La Taula de Llíria, Les Termes Gastrobar i Tasca Ca Pep oferiran entrepans especials per a esmorzar de l’1 de juliol al 30 de setembre.

Estos locals posaran a la disposició del client creacions innovadores elaborades amb productes tradicionals, artesans, ecològics i adquirits en els comerços d’alimentació de Llíria i un jurat triarà al millor ‘esmorzaret llirià’ 2023.

L’alcalde Joanma Miguel va anunciar que l’Ajuntament “llançarà una nova campanya de bons comerç que tant d’èxit va tindre i que inclourà en esta ocasió també al sector de l’hostaleria, per a continuar fomentant el consum en tots els àmbits comercials del nostre municipi”.

El president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, va assenyalar “la importància de la vinculació entre el comerç tradicional i l’hostaleria com a motor econòmic de la localitat. Per això, esta campanya pretén potenciar les sinergies entre els dos sectors i constitueix una magnífica promoció dels seus valors, la qual cosa ens situa com un referent a nivell comarcal”.

La regidora de Comerç va ressaltar que este tipus d’iniciatives “contribueix a dinamitzar l’activitat comercial de la nostra ciutat i posar en valor tota la seua oferta, per la qual cosa la Federació tindrà sempre la col·laboració del Consistori per a desenvolupar estes accions que impulsen la nostra prosperitat econòmica”.

Esta iniciativa (https://esmorzaretlliria.com/) compta amb el suport de l’Ajuntament de Llíria i de la Unió Gremial, i el patrocini de InfoTúria, Provea, Caixa Popular, Chovi, Bodegas Vegamar, Casalla El Faro de Cullera i Bodegas Coviñas.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà