4.500 estudiants realitzaran la convocatòria extraordinària de les PAU

selectividad

Més de 1000 alumnes de la província de València s’examinaran

Un total de 4.571 estudiants participaran la setmana vinent en la convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat 2023 (PAU), que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol.

Segons ha explicat en un comunicat la Conselleria d’Universitats, dels 4.571 estudiants que es presenten a la PAU, 4.280 procedeixen de cursar Batxillerat en qualsevol de les seues tres modalitats, mentre que la resta de l’alumnat accedirà a través de cicles formatius.

Per universitats, els dos centres universitaris de la província de València seran els que acolliran a un major nombre d’estudiants, amb 1.228 alumnes que s’examinaran a la Universitat de València i 1.133 a la Universitat Politècnica de València.

El calendari detallat destaca que el dimarts 4, a les 9.30 hores, començaran aquestes proves amb l’examen d’Història d’Espanya i es finalitzaran el 6 de juliol, amb els exàmens de les assignatures de Grec, Arts Escèniques II, Alemany, Francés i Italià.

Les notes podran conéixer-se el dia 11 de juliol a partir de les 17.00 hores a través del portal d’alumne i el termini per a sol·licitar revisions abasta des del dia 12 al 14 de juliol fins a les 14 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà