15.000 ciris il·luminaran la nit del 29 de juliol a Titaguas

cartel titaguas

En 2013, Titaguas va decidir encendre el seu estiu amb un esdeveniment que ja en els seus inicis va marcar el calendari estival en la Serrania. Des de llavors, amb l’únic parèntesi obligatori impost per la pandèmia, cada últim cap de setmana de juliol la música i la foscor, trencada per les milers de veles que provoquen una sensació d’irrealitat, omplin els carrers i racons d’aquest preciós poble serrà.

Dissabte que ve 29 de juliol la ‘Noche de las Velas’ de Titaguas tornarà a oferir l’oportunitat única per a submergir-se en la màgia de l’interior valencià i gaudir durant unes hores d’un espectacle únic i irrepetible.

Tallers, música i veles
Des de les set de la vesprada el veïnat inicia la col·locació dels 15.000 ciris que seran enceses conjuntament a les 21.30 hores.

A més, la comissió organitzadora ja té tancades les propostes culturals que es podran recórrer al vespre: Rondalla de Titaguas (Música popular tradicional), Lochlainn (Música folk de les terres cèltiques), Els Uveros (Rock simfònic), Bossa Antigua (Jazz), Ladies & Luz (Pop-Fusió), Tremé (Música Dixieland, Soul, Blues), TCH Horns (Quartet de trompes), Diego Herrero (Piano) i Iris arcquartet (Quartet de corda).

Sense oblidar els tallers i activitats dissenyats per als més xicotets i que es posaran en marxa durant la jornada: tallers de veles, planetari 3d, argila, jocs i rutes turístiques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà