L’Eliana es concentrarà en contra de les violències masclistes en l’esport

L’Ajuntament, conjuntament amb Lliures, Associació feminista de l’Eliana, ha emés un comunicat per a condemnar i denunciar la violència masclista en l’esport sota el lema ‘Les igualtat en joc. S’ha acabat’.

Per a això, convoca a la ciutadania a l’acte de lectura el divendres, 8 de setembre, a les 17.45 a la porta de l’Ajuntament, amb l’objectiu de manifestar la seua repulsa als fets masclistes protagonitzats per Luis Rubiales en la seua qualitat de president de la Federació Nacional de Futbol, després de la celebració del partit entre Anglaterra i Espanya en el qual les jugadores espanyoles van resultar guanyadores de la Copa del Món de Futbol Femení.

Igualment, s’ha convidat a totes les entitats cíviques de la localitat a adherir-se a la iniciativa, per al qual poden enviar un correu electrònic a igualtat@leliana.es o lliuresfeministesleliana@gmail.com.

La regidora d’Igualtat, Marta Andrés, ha convidat a la ciutadania, entitats, futbolistes i esportistes a participar en aquesta concentració “per a defensar els valors d’igualtat que deuen que regir en tots els àmbits de la societat i, en aquest cas particular, en l’esport”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà