L’Escola d’Adults de Benaguasil obri el termini de matrícula

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Educació, ha obert el termini de matrícula de l’Escola d’Adults per al curs 2023-2024.

Les classes s’impartiran en el CEIP Luis Vives i l’oferta formativa inclou cursos d’alfabetització, neolectores i educació base, així com preparació per a les proves d’accés al Graduat en ESO, la preparació per a l’accés Universitari de majors de 25 anys i, també, classes d’espanyol per a immigrants.

A més, s’ofereixen cursos de valencià per a preparar les proves de la Junta Qualificadora de Coneiximents del Valencià, en aquest cas per als nivells A1-A2 i classes de preparació per a accedir a cicles formatius de grau mitjà.

Es tracta d’un ampli programa educatiu elaborat tenint en compte les necessitats educatives de la ciutadania i l’objectiu de la qual és contribuir al desenvolupament educatiu i cultural dels veïns i veïnes majors d’edat del municipi.

El termini de matrícula estarà obert fins al pròxim 25 de setembre i els interessats podran realitzar la inscripció en el CEIP Luis Vives, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, o en el telèfon de contacte 607695112.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà