La Fira ‘A mos redó’ arriba enguany al setembre a Llíria

A MOS REDO 2023

Del 14 al 17 de setembre en la plaça Major

La Fira gastronòmica ‘A mos redó. Productes de Llíria’ s’inaugurarà el 14 de setembre perquè els visitants puguen degustar una selecció de la millor oferta de productes gastronòmics de la localitat.

La plaça Major acollirà de nou este esdeveniment, esta vegada al mes de setembre, per a donar pas a les festes de Sant Miquel.

Esta mostra, organitzada la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, estarà oberta del 14 al 17, tots els dies des de les 19 hores. Un total de 14 expositors d’establiments d’hostaleria, alimentació i oci participen en esta edició.

Estes jornades estaran ambientades amb música en directe. La Banda Juvenil Primitiva de Llíria serà l’encarregada d’inaugurar la fira i, al llarg d’estos dies, es podrà disfrutar de les actuacions dels diferents grups i artistes encarregats d’amenitzar l’esdeveniment.

La regidora de Comerç, María José Llopis, ha afirmat que la fira “és un aparador únic per a donar a conéixer l’oferta dels nostres establiments i els productes singulars i de qualitat que tenen”. A més, ha ressaltat que “representa un gran preludi per a les nostres festes patronals d’este mes, com una proposta d’oci afegit, en este període que rebem la visita de moltes persones”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà