Multiaventura, showcookings i actuacions en la Fira de La Serrania

Cartel III Feria La Serrania

La III edició de la Fira La Serrania se celebrarà en el Centre de Turisme Rural El Cerrao de Sot de Chera, els dies 21 i 22 d’octubre amb una àmplia programació d’activitats relacionades amb el comerç, la gastronomia, el turisme i l’artesania que caracteritzen als 13 municipis que formen part de la comarca de La Serrania.

L’objectiu principal d’aquesta fira és promoure i donar a conéixer els productes i experiències locals entre els visitants, contribuint a l’impuls econòmic d’aquests municipis. Al mateix temps, la III Fira La Serranía permetrà acostara els turistes la història i els costums de les Alcublas, Andilla, Bugarra, Calles, Casinos, Chulilla, Gestalgar, Figueroles de Domeño, la Iessa, la Llosa del Obispo, Pedralba, Sot de Chera i el Villar.

En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de més de 20 estands d’empreses locals, tallers, tastos i degustacions de plats tradicionals, showcookings, activitats multiaventura i actuacions d’artistes i grups locals, destinades a tots els públics. A més, aquesta nova edició comptarà amb espais de joc i entreteniment per als més xicotets, així com àmplies zones d’aparcament gratuït en els llocs adjacents al Centre de Turisme Rural El Cerrao.

La III Fira La Serranía compta amb el suport de València Turisme i la Generalitat i pretén promocionar els recursos turístics dels 13 municipis de la Mancomunitat de La Serranía, així com d’altres poblacions convidades, en un esdeveniment únic destinat a ressaltar els principals actius de la comarca La Serranía.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà