El 9 d’Octubre en imatges

Galeria 19 Fotos
Ciclopasseig l'Eliana

Música, pilota i focs artificials per al Dia de la Comunitat

La comarca ha celebrat aquest 9 d’Octubre amb actes institucionals, obertura d’espais públics, esdeveniments esportius i castells de focs artificials.

A l’Eliana, el popular ciclopasseig, que enguany ha complit 35 edicions, ha tornat a ser l’acte més multitudinari del Dia de la Comunitat Valenciana.

A Loriguilla, l’Ajuntament ha aprofitat la jornada per a obrir al públic la nova plaça de la Concòrdia, amb un espectacle pirotècnic.

Vilamarxant també ha ‘batejat’ el nou parc de de el carrer Puçol que passa a denominar-se ‘Parc de la Comunitat Valenciana’. En la mateixa jornada s’ha disputat la XXXIII Volta a Peu organitzada pel Club d’Atletisme de Vilamarxant

En Riba-roja també ha apostat per l’esport amb la celebració del Trofeu 9 d’Octubre Riba-roja de Túria 2023 en l’acabat de reinaugurar *trinquet municipal ‘El Rullo’.

El municipi ha acollit també la I Trobada de Música Valenciana Tio Canya amb les actuacions de Miquel Gil, la rapera Tesa, el grup local Tramuntana i la col·laboració especial de Vicent Torrent, fundador d’Al Tall.

Els veïns de Bétera van poder contemplar la processó cívica des de Casa Nebot fins al Castell plena de balls tradicionals i de representants d’associacions i entitats locals que va finalitzar amb un castell de focs artificials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà