Riba-roja cerca el millor cremaet del Túria

L’Ajuntament de Riba-roja ha convocat la segona edició del concurs ‘El millor Cremaet del Túria’ que es durà a terme el 23 d’octubre.

La novetat en esta segona edició, és la introducció de la categoria ‘Cremaet Innovador’, que té com a objectiu fomentar la creativitat gastronòmica. Això proporciona als participants l’oportunitat de demostrar la seua innovació i habilitats culinàries.

El concurs està obert a tots els restaurants del municipi, i els establiments d’hostaleria de Riba-roja els qui podran competir en les dues categories: ‘Millor Cremaet Tradicional’ i ‘Millor Cremaet Innovador’. Cada participant ha de crear una cremaet en cada categoria, utilitzant el cítric com a ingredient essencial.

Les inscripcions estan obertes fins al 19 d’octubre i es poden completar a través d’un senzill formulari.

Un jurat compost per experts gastronòmics, divulgadors dels costums valencians i representants del sector empresarial i comercial del municipi com com Manel Gras Gomez “Manel Skysand”, Carles Galletero, Paco Santamaría avaluarà els cremaets.

Els guanyadors rebran el títol de ‘Millor Cremaet de Riba-roja de Túria’ de 2023 en les seues respectives categories’ entregat per l’Ajuntament de Riba-roja.

“Esta segona edició del concurs “El millor Cremaet del Túria” promet ser un esdeveniment culinari emocionant que uneix tradició i creativitat, subratllant la importància de la taronja i els productes locals en la cuina local. Una acció més del nostre programa GastroRiba que iniciem en 2022 per a promoure esta gastronomia tradicional i de proximitat”, apunta la regidora de Turisme i Patrimoni, Esther Gómez.​

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà