Detingut per sis robatoris en habitatges de Riba-roja i Vilamarxant

En un dels casos, el lladre va ser sorprés per un videoporter

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 58 anys d’edat per quatre delictes de robatori amb força i dues més en grau de temptativa comesos en Riba-roja i Vilamarxant.

La investigació va donar inici el mes de maig passat, amb una primera denúncia en la qual s’informava d’un robatori a l’interior d’un habitatge en Riba-roja. Posteriorment es van rebre altres denúncies pels mateixos fets i en el qual els agents van observar un idèntic modus operandi.

En un dels casos, el lladre va ser sorprés per un videoporter i va ser el propietari de l’immoble qui va aconseguir espantar-lo a través del sistema de megafonia que tenia instal·lat en el domicili.

Gràcies a l’estreta col·laboració amb Policia Local de Riba-roja, es va aconseguir obtindre la identificació de l’autor. Posteriorment es va tractar de localitzar al delinqüent gràcies a la col·laboració amb els agents de Policia Local de Vilamarxant.

La Guàrdia Civil va detindre, a la fi de setembre, a l’autor d’estos sis delictes de robatori amb força -quatre consumats i dos en temptativa- i ho va posar a disposició judicial. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà