L’Orquestra ‘Llíria City of Music’ ofereix un doble concert a Alacant

L’Orquestra “Llíria City of Music” oferirà un doble concert este cap de setmana a les ciutats d’Alacant i L’Alfàs del Pi. Demà divendres actuarà a la Casa Mediterráneode la capital alacantina i el dissabte farà el propi a la Casa de la Cultura de L’Alfàs del Pi.

Sota la batuta del director edetà Pascual Cabanes, interpretarà el programa “Música a la llum de Sorolla”, amb un repertori vinculat a l’entorn musical que va acompanyar la vida de Joaquín Sorolla (1863-1923), i que inclou obres de grans compositors espanyols contemporanis de l’època de l’universal artista valencià.

“Amb motiu de la commemoració, enguany, del centenari de la mort del pintor, l’Orquestra ‘Llíria City of Music’ va preparar este projecte musical que ja va presentar a la nostra localitat al desembre de 2022”, ha explicat el regidor de Ciutat Creativa UNESCO, Paco García.

“Ara està duent a terme una gira de concerts en diferents municipis per a oferir este extraordinari espectacle en memòria de Sorolla, que serveix també per a exportar el talent i les iniciatives musicals de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO”, ha afegit l’edil.

L’Orquestra “Llíria City of Music” està formada per un elenc de més de 20 músics professionals de la localitat edetana, bressol de grans compositors, directors, professors i solistes.

El programa que interpreten conté una selecció d’obres molt populars de diferents estils, de finals del segle XIX i principis del XX, compostes per Joaquín Rodrigo, Serrano, Manuel de Falla o Turina, entre altres.

La música del concert s’acompanya, a més, amb una projecció audiovisual de destacats quadres de Joaquín Sorolla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà