Bétera ocupa 10 veïns amb contractes d’un any

Com a conserges, auxiliars administratius i peons de neteja

L’alcaldessa de Bétera i regidora d’Ocupació, Elia Verdevio i la regidora de Personal, Marisa Silvestre, han donat la benvinguda als deu veïns contractats gràcies als programes Avalem Experiència (EXPLUS) i Avalem Joves (EMPUJU)i els han explicat les funcions i els departaments en els quals prestaran els seus serveis.

A través del programa EMPUJU s’ha contractat un total de quatre menors de 30 anys mitjançant un contracte de 12 mesos, a jornada completa, que prestaran serveis com a conserges i auxiliars administratius en els diferents edificis municipals.

Dins del Programa EXPLUS, destinat a majors de 30 anys s’ha contractat sis persones que prestaran serveis com a conserges i peons de neteja, a través d’una contractació de 12 mesos a jornada completa i faran treballs corresponents a la seua categoria professional en diferents dependències municipals.

Per a dur a terme estes contractacions s’ha rebut una subvenció de 217.433,66 euros.a través del LABORA cofinançat per la UE.

Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local ADL de l’Ajuntament de Bétera es posen en marxa estos programes que pretenen incrementar l’ocupabilitat dels veïns desocupats que han sigut contractades i procurar una pràctica professional al mateix temps que es dota al Consistori de mitjans humans addicionals per a realitzar actuacions en l’àmbit de les seues competències.

Verdevío ha posat en valor “la importància de continuar captant fons per a implementar actuacions que comporten la contractació de col·lectius vulnerables contribuint a reduir la taxa de desocupació i al mateix temps donant-los a les persones contractades una oportunitat de reciclatge i aprenentatge”.

En eixe sentit, Marisa Silvestre, ha indicat que “rebre a estos veïns i veïnes és una molt bona notícia perquè a més de promoure l’ocupabilitat en aquests dos col·lectius reforcem els diferents departaments i donem suport a la plantilla municipal”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà