Sant Antoni llança tallers gratuïts de creativitat per a xiquets de 9 a 11 anys

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha posat en marxa dos nous tallers infantils gratuïts, que busquen cultivar la creativitat i el potencial artístic entre els xiquets de 9 a 11 anys.

Baix el marc del programa ‘Conciliamos 2023-2024’, finançat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, aquesta iniciativa té com a objectiu estimular el plaer per les activitats creatives, a més de fomentar els valors de participació, ordre, respecte i treball col·lectiu entre els més menuts.

Instruments Reciclo-musicals

Els joves podran submergir-se en el món de la música a través del taller ‘Instruments Reciclo-musicals’, que se celebrarà el pròxim 19 de gener en el col·legi 8 d’Abril, de 15 a 16.30 hores. La iniciativa, en la qual els participants aprendran a crear sons innovadors utilitzant instruments reciclats, no sols promou la sostenibilitat, sinó que també desperta la imaginació com a manifestació artística. Les places són limitades i gratuïtes, amb inscripcions obertes del 12 al 16 de gener a través del següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1CbzCxlIWS_dGDGcyg-F2VPPTq9dc0MGZLpViOIM_0-s

Manualitats per a tot l’any

En el col·legi La Sabina, també el 19 de gener i en el mateix horari, el taller ‘Manualitats per a tot l’any’ convida als alumnes a elaborar cometes, retalls, màscares, titelles o escultures d’argila al llarg de l’any.

Les places són limitades i gratuïtes, amb inscripcions obertes del 12 al 16 de gener a l’enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1uA6uJKXy_ruRW9oQsZ56ravJarjh_QmDfXoMYOSl_5c/edit#responses

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà