L’Eliana obri el termini d’inscripcions per al curs de capacitació digital

L’Ajuntament de l’Eliana, amb la col·laboració de la Cambra de València, impartirà un curs de capacitació digital amb l’objectiu de millorar i desenvolupar les habilitats digitals de col·lectius preferents. Entre ells es troben les dones, persones treballadores de baixa qualificació, persones pertanyents a llars monoparentals, entre d’altres.

L’activitat proporcionarà als participants coneixements en tecnologies habilitadores digitals, informació i alfabetització digital, comunicació i col·laboració en línia, creació de continguts digitals, seguretat en la xarxa i resolució de problemes.

El termini d’inscripcions estarà obert fins al 26 de febrer i existeixen dues vies per a apuntar-s’hi, a través de la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). A més, es podrà triar entre quatre edicions diferents que determinaran els dies de realització del curs (al març, abril o maig).

D’altra banda, el curs tindrà una duració de 30 hores i independentment de l’edició triada es realitzaran de 9.30 h a 12.30 h al Centre Sociocultural de l’Eliana. L’activitat està subvencionada pels fons de la Unió Europea.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà