L’OAC de l’Eliana assoleix les 1.000 atencions en les dos primeres setmanes

OAC_l'Eliana

La mitjana d’atencions supera les 60 al dia

Durant la primera quinzena de funcionament, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de l’Eliana ha atés més de 1000 persones. Del 18 de gener, data d’obertura de l’Oficina, fins el 7 de febrer, l’OAC ha donat servei a més de 60 persones de mitjana cada dia.

Les atencions més demandades han estat les relacionades amb el padró, amb un total de 259, les relacionades amb informació general, registre d’instàncies i tributs han sumat un total de 170 atencions cadascuna, les d’urbanisme 58, serveis municipals 30 i les atencions relacionades amb altres administracions públiques 25.

Cal destacar que s’han emés 82 certificats digitals amb els que la ciutadania podrà fer gestions des de les seus electròniques, sense haver de desplaçar-se a cap oficina de manera presencial. El temps mig d’espera per a ser atés a l’OAC no supera els 5 minuts i les atencions tenen una duració mitja de 9 minuts.

El complement a aquest nou servei és la seu electrònica (sede.leliana.es), que permet realitzar tràmits amb l’Ajuntament les 24 hores del dia, qualsevol dia de la setmana. A més, es pot utilitzar des de qualsevol part del món i proporciona transparència, qualitat i control sobre l’estat de tramitació dels procediments iniciats.

En breu, l’OAC comptarà amb un sistema per a que la ciutadania que ho desitge puga fer enquestes de satisfacció relacionades amb les atencions. Amb aquest sistema, el servei tractarà de detectar punts de millora que permetran augmentar la satisfacció de les persones ateses.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a la mateixa plaça de l’Ajuntament, al número 5, compta amb 12 professionals i obri de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins les 14 hores.

L’edil de l’àrea, Jorge Pérez Comeche, mostra la seua satisfacció per la eficàcia de l’OAC que “respon amb rapidesa les necessitats de la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà