L’Eliana organitza les jornades ‘Construint convivència’

cartel eliana

Les regidories d’Educació, Polítiques Socials i Igualtat de l’Ajuntament de l’Eliana han organitzat unes jornades gratuïtes de formació per al professorat i professionals de la intervenció social, que tindran lloc els dies 12 i 13 d’abril al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA).

Sota el lema ‘Construint Convivència’, aquestes jornades tenen com a finalitat dur a terme un diàleg conjunt sobre la situació actual de la infància i l’adolescència en el marc escolar, així com proposar estratègies d’acostament i acompanyament. Així mateix, es pretén perfeccionar la pràctica educativa de manera que aquesta incidisca en la millora de la convivència escolar, així com del rendiment acadèmic de l’alumnat i el seu desenvolupament personal i social, prestant especial atenció a les seues peculiaritats i diversitat.

Les jornades comptaran amb professionals com César Bona i Diana Al Azem, que realitzaran les ponències principals, a més de Francesc Nogales, Maru Martí, Bernardo Ortín, Luis Vivas, i “La Madeja Roja”, qui realitzaran tallers més específics. També estarà disponible un espai de comunicació d’experiències, on diversos centres educatius donaran a conéixer les seues bones pràctiques.

Per a inscriure-s’hi i comptar amb més informació, les persones interessades poden consultar aquest enllaç. L’admissió de places serà per orde d’inscripció. A més, es podrà obtindre la certificació per part del CEFIRE, registrant-se en la seua plataforma.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà