El Festival ‘Olocau d’Orella’ torna l’11 de maig

cartel Olocau

Després d’una primera edició que va ser un gran èxit d’assistència i de satisfacció del públic, torna a Olocau, el dissabte 11 de maig, el Festival de Teatre i Arts Vàries ‘Olocau d’Orella’.

L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut amb la plataforma El Sitio de las Palabras, i dirigit per Jesús Ge i Mar Benegas, presentarà de nou un ampli programa de propostesdirigit a totselspúblics.

La filosofia es mantindrà respecte a l’any passat, amb espectacles a l’aire lliure en diferents punts del nucli urbà i en els quals el teatre, la narració oral, la poesia o el ‘clown’ seran protagonistes.

D’altra banda, el cartell, a l’igual que en 2023, ha sigut dissenyat per l’il·lustrador suís Marc Taeger i representa la identitat i el caràcteristic i desenfadat del festival.

Aquelles persones que desitgen participar en l’organització d’‘Olocau d’Orella’ com a voluntaris ja poden inscriure-s’hi escrivint a l’adreça de correu electrònic olocaudorella@gmail.com.

Segons l’alcalde Antonio Ropero, “en esta segona edició, volem que el festival seguisca creixent i es consolide com una cita cultural de referència a nivell comarcal, provincial i autonòmic”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà