Serra celebra el Dia del Llibre del 20 d’abril al 3 de maig

L’Ajuntament de Serra celebra el Dia del Llibre amb tot un ventall d’activitats de foment lector pensades per a totes les edats fins al 3 de maig.

Narracions orals per a persones adultes i menudes, juntament amb dos presentacions de llibres seran les protagonistes d’unes activitats que també inclouen els clubs de lectura.

“El foment lector es un dels pilars de la nostra programació cultural, no sols este mes sinó durant tot l’any. Intentem arribar a persones de totes les edats” comenta Borja Martínez, regidor de Promoció Cultural.

Mar Benegas ha obert hui a l’Escoleta Infantil la programació amb contes adaptats per als xiquets de 0 a 3 anys.

El dia 20, la narradora oral Cecilia Silva estarà a la biblioteca municipal amb Menú de cuentos adreçat al públic adult. I el 21, en una sessió matinal al local municipal de la urbanització Torre de Portaceli, presentarà el seu contacontes, Roba estesa, per a públic familiar.

Els clubs de lectura celebren les seues sessions el 22, per a adults i el 23, coincidint amb el Dia del Llibre per a les persones menudes.

El mateix dia 22, a la biblioteca, Mari Carmen Arnau, presentarà el seu últim llibre, L’essència de l’arbre. El públic familiar del nucli urbà podrà disfrutar el divendres 26 de Contes desbaratats, una sessió de contacontes amb música a la biblioteca.

Les activitats es tancaran amb la presentació del llibre La cartoixa de Portaceli. Vuit segles de testimoni, el 3 de maig a la Casa de la Cultura.

La presentació inclourà la ponència d’Adrià Besó Ros sobre els anys de l’exclaustració del monestir degà en terres valencianes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà