20 joves de Riba-roja construiran una zona de descans amb pèrgola i jardí al costat de la plaça de l’Experiència

taller de empleo ribarroja

T’Avalem Ribactiva Oportunitats inclou treballs de millora al Parc Maldonado

L’Ajuntament de Riba-roja ha inaugurat el programa ‘T’Avalem Ribactiva Oportunitats’, on 20 joves es formaran en jardineria i obra i duran a terme la construcció d’una pèrgola i jardí al costat de la plaça de l’Experiència.

A l’acte han assistit, l’alcalde Robert Raga i el regidor de Foment Econòmic, José Ángel Hernandez, l’equip docent del projecte al costat dels joves que duran a terme el projecte.

La construcció de la pèrgola i el jardí al costat de la plaça de l’Experiència no sols millorarà estèticament l’entrada al barranc de les Monges, sinó que també brindarà un espai acollidor i agradable per als ciutadans. A la construcció d’este xicotet jardí romàntic, que inclourà rosers i arbres al costat d’un un banc i una font, durant el programa se sumaran diverses actuacions de millora al Parc Municipal Maldonado.

T’Avalem és un programa mixt que combina accions de formació i ocupació, cofinançat per LABORA, el Fons Social Europeu i el propi Ajuntament mitjançant aportació municipal.

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 528.256 euros que ha permés la contractació d’un total de 10 participants per a cada especialitat, obra i jardineria. Per la seua part el consistori farà una aportació de 60.000 euros destinat al material d’obra i jardineria, maquinària, gestió de residus, seguretat i salut laboral.

“La combinació de formació i ocupació que oferixen este tipus de programes finançats amb fons europeus, amb la participació econòmica de l’Ajuntament, és fonamental per a impulsar el creixement personal i professional dels nostres joves, al mateix temps que contribuïx a l’embelliment del nostre entorn urbà.”- apunta Raga.

Els projectes de T’Avalem tenen una duració de dotze mesos i estan dirigits a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. A més, permeten l’obtenció d’un certificat de professionalitat que acredita l’aprés, millorant així la qualificació professional dels participants i afavorint la seua inserció laboral. La formació és totalment gratuïta per a l’alumnat, la qual cosa facilita l’accés a oportunitats de desenvolupament professional sense barreres econòmiques.

En finalitzar l’any, els 20 alumnes treballadors tindran l’oportunitat d’obtindre un certificat de professionalitat de Nivell 1. A més, aquells que superen reeixidament el programa podran accedir consecutivament a un de nivell 2 en les especialitats de jardineria i obra de paleta, la qual cosa els acredita oficialment per a les qualificacions professionals corresponents.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà