L’Eliana: Mostra de Teatre Escolar del 29 d’abril al 29 de maig

L’Ajuntament de l’Eliana ha impulsat la segona edició de la ‘Mostra de Teatre Escolar’ que se celebrarà els dies 17 i 25 d’abril i 8, 15, 22 i 29 de maig a l’Auditori Municipal. Enguany comptarà amb sis representacions pensades per a l’alumnat de primària i secundària. L’objectiu d’aquest festival és donar visibilitat al treball entorn del teatre que realitzen el professorat i alumnat en els col·legis i instituts.

Mostra’T s’inaugurarà el dimecres 17 d’abril amb l’obra ‘Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata’ a càrrec del grup de teatre del col·legi Helios ‘TreatrHelios’. El dijous 25 d’abril serà el torn del CEIP l’Olivera, l’alumnat de sisé del qual representarà ‘La princesa dels dits màgics’.

Ja entrat el mes de maig, el dimecres 8, l’alumnat de sisé del CEIP El Garbí interpretarà ‘La carrasca’. I una setmana després, el dia 15, el Grup El Carmen, pertanyent al CEIP Verge del Carmen, delectarà al públic amb ‘La medusa cerca amics’. I ja deixant els centres de primària, el dimecres 22 serà el moment per a l’IES l’Eliana, amb el grup Els Espectres Macabres representaran ‘Les bruixes’.

La clausura de la II edició de la mostra serà el dimecres 29 de maig i estarà a càrrec d’una companyia professional, La Tourné Teatre, interpretant ‘L’illa del tresor’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà