Serra convoca el Concurs de Fotografia Pascual Navarro

cartel serra

L’Ajuntament de Serra ha convocat el Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural.

El concurs que enguany arriba a la seua novena edició és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi que va faltar el 6 d’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona.

Les imatges hauran de tractar temes com la riquesa ambiental, paisatgística, natural i cultural.

Les fotografies que es presenten al concurs hauran de ser inèdites i originals i s’han de fer dins el terme municipal de Serra.

Cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació de les obres començarà l’1 de maig i finalitzarà 15 de maig. Els originals s’han de remetre al correu electrònic turismo@serra.es.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més “m’agrada” tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 16 de maig fins a les 23.59 hores del 28 de maig.

El 29 de maig es donarà a conéixer la persona guanyadora i finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. La persona guanyadora rebrà un xec regal valorat en 80 euros i el finalista un de 40 €.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà