Benaguasil: escola municipal d’estiu de l’1 al 31 de juliol

L’Ajuntament de Benaguasil ha posat en marxa una nova edició de l’escola d’estiu, una iniciativa perquè els xiquets nascuts entre el 2010 i 2021 gaudisquen de les seues vacances de manera educativa i divertida.

L’escola d’estiu que, es desenvoluparà de l’1 al 31 de juliol en horari de 9 a 14 horas, s’impartirà en el poliesportiu municipal de Benaguasil i en l’antic col·legi de la Sagrada Família.

Es tracta d’una iniciativa orientada a facilitar la conciliació familiar i laboral quan les classes escolars ja han finalitzat, i pensada perquè els xiquets continuen tenint activitats lúdiques, esportives i educatives durant l’estiu.

L’escola d’estiu comptarà amb monitors titulats que tractaran què els menors es divertisquen i aprenguen a través de diferents activitats i tallers com a manualitats, jocs, activitats esportives, piscina, etc.

Les inscripcions poden realitzar-se a partir del dilluns 27 de maig i fins al 7 de juny de manera presencial en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament o de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, accedint al tràmit específic habilitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà