Llíria: Històries Nocturnes les nits de juny

Visit Llíria torna a organitzar una nova edició de l’atractiu programa turísticocultural Històries Nocturnes. Es desenvoluparà durant els pròxims tres dissabtes del mes de juny amb vista guiades temàtiques, a la nit, al patrimoni històric de la ciutat.

La ruta per l’Edeta romana, “El Orígens”, obrirà esta 19a edició el dia 15.

El 22 de juny, “La Màgia” estarà dedicada a la Lyria Medieval. I per finalitzar, Històries Nocturnes 2024 mostrarà la Llíria Renaixentista i Barroca el dissabte 29 amb “L’Esplendor”.

Totes les visites començaran a les 23.00 hores des de la plaça Major.

En este sentit, l’edil de Turisme, Paco García, ha destacat que este reconegut programa turístic de Llíria “té dos peculiaritats que ho fan especialment singular i interessant. D’una banda, es pot disfrutar del nostre ric patrimoni a les nits en un ambient agradable i, al mateix temps, submergir-se en una mar de sensacions que impregnen els monuments al costat de les melodies que s’interpreten en cada visita”.

“Este cicle està pensat perquè el visitant pugaconéixer la vida quotidiana de les diferents cultures que han viscut fa milers d’anys al nostre municipi, en els mateixos carrers, places i llocs emblemàtics on van succeir fets històrics. Més enllà de comprendre els monuments que componen el recorregut, podrem acostar-nos a les narracions fantàstiques que els seus personatges ens compartiran”, ha afegit García.

A més, el regidor de Turisme Llíria, ha destacat que Històries Nocturnes 2024 “tindrà novament com a protagonista a la música, este valor afegit que tenim com a Ciutat Creativa de la UNESCO, i que acompanyarà a les visites. En finalitzar cada recorregut, qui participe s’emportarà un record del seu pas per esta Ciutat de Civilitzacions i Simfonia de Cultures”.

Els participants en este programa especial podran també disfrutar prèviament de la magnífica gastronomia que oferixel municipi de Llíria, amb els seus bars i restaurants, i degustar un sopar en els seus locals o terrasses.

Les places són limitades i per a participar en les visites és necessari reservar prèviament, al preu de 5 euros, en l’App o en la web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà