Bétera s’adhereix a la xarxa gastroturística L’Exquisit Mediterrani

Ajudarà a fomentar el turisme gastronòmic

Bétera ja forma part de la xarxa gastroturística ‘L’Exquisit Mediterrani’ promoguda per la Conselleria de Turisme. La marca, compta amb més de cent entitats i destinacions turístiques que, a través de la mateixa col·laboren en accions i programes, pròpies o col·laboratives, i que tenen com a fi promocionar les seues grans icones turístiques.

“La gastronomia és un dels majors atractius turístics. En el nostre municipi comptem amb una gran oferta gastronòmica, amb productes tan nostres com la Fava de Bétera o les nostres taronges, que són el centre de les receptes de molts dels establiments de restauració situats a Bétera. Amb aquesta adhesió ajudem a fomentar i promocionar el turisme gastronòmic en el municipi”, ha destacat l’alcaldessa Elia Verdevío.

Verdevío ha manifestat que l’emblema més representatiu de Bétera: les alfàbegues, també forma part de molts dels plats que la restauració local empra “fins a Fitur hem portat l’aroma de somni de les nostres majestuoses alfàbegues fet recepta de la mà del nostre veí, Vicent Escribà, de La Volteta i a més l’any passat, el nostre veí, Jose Andrés Sebastiá, va presentar el Licor d’Alfàbega “Verdeta”.

Aquesta xarxa facilitarà a Bétera, la participació en fòrums o iniciatives de bones pràctiques que es posen en marxa dins de la Xarxa, la difusió dels esdeveniments a través dels seus canals i suports de promoció del producte turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana. Un recurs molt interessant per a donar a conéixer activitats i esdeveniments propis de Bétera.

“Formar part de L’Exquisit és situar-se en un dels millors aparadors de la Comunitat Valenciana. La visibilitat que aporta a Bétera aquesta adhesió ens permetrà establir llaços amb altres municipis i entitats, col·laborant i posant en comú casos d’èxit”, ha explicat la regidora de Turisme, María Benimeli.

Aquest intercanvi d’idees, projectes comuns i esdeveniments conjunts beneficiaran a la gastronomia beterana amb la qual l’Ajuntament té projectat dur a terme un Pla de Dinamització de l’Hostaleria Local.

Adhesió d’establiments gastronòmics

Donats els alts estàndards de qualitat d’aquesta Xarxa, des de l’àrea de Turisme del Consistori s’ha convidat a tots els restauradors locals al fet que participen i s’adherisquen “perquè és una magnífica oportunitat per a posar en valor el sector hostaler i promocionar el turisme gastronòmic de Bétera”, ha assenyalat María Benimeli.

La inclusió en L’Exquisit Mediterrani atraurà visitants interessats en la gastronomia, la qual cosa implicarà incrementar el turisme local i en concret, en els establiments d’hostaleria.

Els establiments hostalers que vulguen adherir-se a l’Exquist Mediterrani han d’accedir a https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=14372

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà