L’Eliana: ‘Ens n’anem’ portarà els joves a Benicàssim

Amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a activar el seu programa jove “Ens n’anem”, en aquesta ocasió amb una aventura d’estiu que es durà a terme del 21 al 28 de juliol a Benicàssim.

Així, els i les joves de 12 a 30 anys podran gaudir d’un viatge complet que inclourà activitats com ara olimpíades aquàtiques, esports extrems, activitats a la platja o visites a Vertigo Park i a Aquarama. El cost total de l’activitat ascendeix a 335 euros i hi inclou allotjament, pensió completa, assegurança i servei de socorrisme.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s fins al dimecres 26 de juny, presentant la declaració responsable i la sol·licitud que trobaran en les bases de la convocatòria. Es podrà presentar a l’OAC, de 9 a 14 hores; al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), de 17 a 20 hores o bé, a través de la seu electrònica.

Per a obtindre’n més informació poden acudir presencialment al CIJ, situat a la Casa de la Cultura, a través del telèfon 96 275 80 30, extensió 401 o en el correu electrònic elijove@leliana.es.

L’edil de Polítiques de Joventut, Juan Espinosa, ha convidat la joventut elianera a participar d’aquest programa, que promou la pràctica d’esports, la convivència entre iguals i una vida saludable, al mateix temps que ha recordat que l’edició hivernal va deixar molt satisfets els prop de 40 participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà