L’Eliana destina 550.000 euros a millorar les voreres de Montesol

El Pla Voreres 2023 es desenvolupa íntegrament al barri

L’Ajuntament de l’Eliana ha realitzat l’acte de replantejament i inici de les obres del Pla de Voreres 2023. Es tracta d’un projecte amb un pressupost total de 554.439,01 euros que es desenvoluparà íntegrament en el barri de Montesol durant sis mesos.

Així, es posa en marxa el Pla de Voreres previst en 2023 en aquest barri. Es tracta de resoldre el deteriorament de les voreres que entre altres motius és conseqüència de l’antiguitat de la construcció, el trencament d’aquestes per arrels d’arbres i per l’estacionament de vehicles a sobre.

Continuem esforçant-nos per millorar les voreres de tot el municipi. Aquesta gran inversió es destinarà al barri de Montesol, el més antic de l’Eliana i amb més necessitats”, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent. “Continuarem millorant les voreres de tot el terme municipal. L’any que ve executarem les obres en altres barris de l’Eliana”, ha apuntat.

La renovació d’un tram de vorera suposa la demolició del seu ferm de formigó deteriorat, col·locació de rastell (nou o recuperat el de pedra natural existent), col·locació de rigola i la formigonada de vorera, que es projecta amb dos tipus diferents d’acabat corronat amb juntes de rajola ceràmica o formigó imprés amb acabat superficial de rajola de quatre pastilles.

En concret, s’actuarà en les zones següents: Baeza, Base, Cervantes – Sant Joan de Ribera – Pintor Pinazo, Colón – Palleter – Fco. Agraït; Fco Agraït – Garbí; Goya, Immaculada – Isabel la Catòlica; Lauria -Jesuset de Praga – Desemparats; Meliana; Pintor Sorolla; San Ignacio de Loyola; Sant Joan de Ribera i Sant Miquel.

Les obres seran desenvolupades pel contractista Ravi Obras, Transportes y Excavaciones SL sota la direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut d’Asbury ICCP, SL. Està previst que els treballs comencen aquest mateix dimarts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà