Olocau confecciona una xarxa arc de Sant Martí per al Dia de l’Orgull

tejiendo Olocau

En les dos sessions el taller participatiu ‘Teixintxarxa’

L’Espai Co-Working d’Olocau ha acollit la segona i última sessió del taller participatiu ‘Teixintxarxa’, una original iniciativa amb la qual veïns han elaborat nus a nus una xarxa arc de Sant Martí que es penjarà en l’Ajuntament el 29 de juny per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Esta proposta ha estat organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i ha sigut impartida per Sofía González i Jabier Busturia, del col·lectiu d’educació artística Atelier del Huerto.

Durant les dos jornades, l’activitat s’ha desenvolupat en un ambient de cordialitat i col·laboració entre els i les participants. Així, unes 20 persones hi han estat presents i han ajudat a teixir un element que servirà com a símbol del compromís d’Olocauamb les reivindicacions del col·lectiu LGTBI, amb el respecte i amb la tolerància en la nostra societat.

La regidora Olga Brínquez i l’alcalde, Antonio Ropero, també han format partd’este taller, que, segons ha afirmat el primer edil, “mostra de nou que el nostre municipi és un referent en la lluita pels drets i llibertats i per la igualtat, i que està unit en la lluita contra totes les manifestacions de discriminació i d’odi”. Aixímateix, Ropero ha volgut agrair a totes les persones que han participat “el seu esforç, la seua dedicació i el gran treball que han realitzat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà