L’Ajuntament renova la seua pàgina web i llança una aplicació multimèdia

Aparença de la nova web de Benaguasil.

En una nova iniciativa pel desenvolupament de les noves tecnologies en la gestió municipal, el consistori de Benaguasil ha presentat la nova imatge de la pàgina web de la població, (www.benaguasil.com). Així, s’ha modificat l’aparença, i s’ofereixen nous serveis per tot aquells que hi vulguen accedir.

Jesús Pérez

La nova pàgina web permet fer tràmits per Internet sense acudir a l’Ajuntament. A més, ofereix diferents informacions relacionades amb el poble, com els bans municipals, notícies o  l’Agenda d’Actes. També fer reserves d’instal·lacions esportives i municipals, i també informa d’enllaços i serveis d’interès.
 
Altra de les novetats que presenta la web és la comunicació directa amb el batlle, mitjançant la  secció ‘l’alcalde contesta’, amb la que els veïns podran traslladar-li qualsevol consulta al primer edil sense tenir que fer-ho presencialment al consistori.

Aplicació disponible per a dispositius

A més, des de l’Ajuntament s’ha posat a disposició dels veïns una aplicació per mòbils, tablets i smartphones, amb la que els conciutadans podran accedir des dels seus dispositius a informacions com l’Agenda Cultural, la guia de carrers de Benaguasil,  bans, avisos, notícies del dia, novetats a la Biblioteca o la possibilitat de concertar cita al Centre de Salut o per la renovació del DNI.

L’aplicació és gratuïta i està disponible pels sistemes operatius Android i IOS, i es pot adquirir als diferents punts de descàrrega multimèdia
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà