Aprovada la factorització de l’Ajuntament de Benaguasil

ayuntamiento benaguasil

Aquesta eina millora les condicions dels empleats municipals i, ve a estructurar els llocs de treball, la qual cosa farà més funcional la labor de la plantilla

El ple de l’Ajuntament de Benaguasil ha donat llum verda a la factorització, un document negociat i consensuat amb la plantilla i l’aprovació de la qual suposa un increment retributiu per als treballadors municipals de més de 350.000€ , aplicables en quatre anualitats des d’aquest mateix any.

Es tracta d’un document que identifica els llocs de treball existents en Ajuntament, amb el desenvolupament d’una fitxa descriptiva de cada lloc de treball: naturalesa jurídica, denominació, grup, estructura retributiva, dedicació, forma de provisió, tipus de lloc, escala, subescala, classe, categoria, grau, dependència jeràrquica, etc. A partir d’aquest document, s’ha fet un estudi específic de cada lloc de treball per a la valoració del seu complement específic, atesos els factors de valoració i els graus aplicables a cada factor, obtenint-se una valoració concreta per a cada lloc de treball.

Aquest document ha sigut negociat durant totes les fases del procediment amb la Comissió de Seguiment i en les mateixes Taules Generals de Negociació amb els treballadors, i finalment aprovat per tots els delegats sindicals amb representació l’Ajuntament, és a dir, CSIF i UGT.

La regidor de l’àrea, Patricia Merenciano ha mostrat la seua satisfacció perquè “després d’anys de treball i després d’un consens amb els sindicats que tenen representació a l’Ajuntament hem aprovat aquest document que ha estat exposat a les aportacions de tots els treballadors i que sempre serà susceptible de ser millorat”.

Així mateix ha assenyalat Patricia “el procés d’elaboració ha sigut àmpliament participatiu, ja que va arrancar amb una sèrie d’entrevistes als treballadors municipals per a elaborar una proposta d’organigrama, seguit de la valoració dels llocs de treball com a punt de partida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà