Sabjove presenta la seua programació d’activitats per a febrer i març

sabjove

S’hi contemplen diverses activitats per a joves d’entre 12 i 30 anys

Sabjove, el servei de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, presenta el seu programa d’activitats per als mesos de febrer i març. Es tracta d’una agenda diversa i inclusiva, dirigida a persones d’entre 12 i 30 anys, i que tindrà la seua primera activitat el pròxim 10 de febrer.

La nova programació acollirà cursos, activitats esportives, exposicions, tornejos i jornades informatives; dos divendres al mes tindran lloc els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment. D’entre les múltiples propostes destaquen els Escape-Rooms i el V concurs de cartells en commemoració del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març.

També tindrà lloc el Fòrum JoveSab el pròxim 26 de març, on es presentaran els avanços sobre el desenvolupament del Pla de Joventut per a Sant Antoni de Benaixeve als joves participants, així com un fòrum entre els i les joves i l’equip de govern. La finalitat és que les persones joves puguen aportar la seua visió, idees i propostes en tot allò que els concerneix, i que es materialitze una escolta i diàleg entre joves i responsables polítics. Aquest serà el primer dels Fòrum JoveSab a celebrar al nostre municipi.

Les activitats seran totalment gratuïtes -a excepció dels cursos formatius- i es desenvoluparan, en la seua majoria, a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78). Per participar-hi cal inscriure’s prèviament en https://acortar.link/gt4xbF o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (només Whatsapp) o bé en sabjove@sabenageber.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà