250 xiquets gaudeixen de l’escola d’estiu de Benaguasil en juliol

escuela verano benaguasil

Ofereix places per a alumnes amb necessitats especials

L’Ajuntament de Benaguasil està duent a terme en el complex esportiu municipal i en el Centre Social l’Escola d’Estiul’escola d’estiu amb un total de 248 xiquets inscrits fins al 29 de juliol amb activitats lúdiques, esportives, i educatives.

Enguany l’Ajuntament ha augmentat les places per a atendre l’alt nombre de sol·licituds.

Al llarg del mes de juliol els alumnes poden gaudir de tallers, jocs, piscina, i moltes més activitats programades perquè els més xicotets gaudisquen de l’estiu de manera lúdica. A més durant la jornada diària els xiquets realitzen manualitats entretingudes amb materials que criden la seua atenció, com les tècniques de les temperes, aquarel·les, murals en grup. Tot això unit a jocs esportius, jocs d’aigua i ball que mitjançant la participació del tot el grup permeten la socialització de xiquets xicotets i més majors.

Com ja es va dur a terme per Pasqua, l’escola d’estiu que es realitza en el complex esportiu es realitza amb la col·laboració de l’acadèmia local The Windmill School en anglés per a fomentar l’aprenentatge de l’idioma de manera lúdica i divertida.

L’escola d’estiu ofereix també places per a alumnat amb necessitats especials, els quals estan atesos per professionals qualificats.

Des de l’Ajuntament han subratllat que l’Escola d’Estiu “és ja un esdeveniment esportiu i social, que congrega cada any a més xiquets que trien passar l’estiu fent coses divertides i saludables, i que ajuda als pares que, per motius de treball i una vegada acabat el curs escolar, no tenen amb qui deixar als xiquets”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà