Benaguasil contractarà a 20 desocupats amb un nou taller d’ocupació

benaguasil sostenible III

El programa compta amb un pressupost de 532.708 euros

L’Ajuntament de Benaguasil ha aconseguit un nou taller d’ocupació que formarà i ocuparà 20 persones durant un any. El programa que, comptarà amb un pressupost de 532.708 euros, subvencionats per Labora i comptant amb l’aportació de l’Ajuntament, es desenvoluparà en dues especialitats formatives: Jardineria i Obra de paleta, donant d’aquesta manera continuïtat a l’últim taller d’ocupació. A més dels 20 alumnes-treballadors (10 per especialitat), donarà treball també a altres cinc persones, que conformaran l’equip directiu i docent.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció del taller d’ocupació denominada “Benaguasil Sostenible III” han d’estar inscrites i registrades prèviament en LABORA en les especialitats formatives de Obra de paleta, operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes, fàbriques d’obra de paleta, jardineria, activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Així mateix hauran de complir els següents requisits mínims: tindre 18 anys o més, ser demandants d’ocupació, registrades en un servei públic d’ocupació, ser desocupades no ocupades o persones ocupades registrades en millora d’ocupació, complir els requisits establits en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge i complir els requisits establits en l’article 20 del Reial decret 34/2008, de 18 de gener, pel qual es regulen els certificats de professionalitat, per a l’accés a les accions formatives.

La regidor de l’àrea, Patricia Merenciano, ha manifestat que “per a l’Ajuntament de Benaguasil és una prioritat apostar per iniciatives que, com els Tallers d’Ocupació, afavorisquen la inserció laboral i milloren les oportunitats d’ús dels veïns i veïnes”. Respecte a la selecció, “l’alumnat serà seleccionat d’entre les persones preseleccionades i remeses pel Espai LABORA de Llíria que s’hagen inscrit prèviament en les especialitats del Taller d’Ocupació, i sempre segons les bases que es publicaran en la web municipal”, ha assenyalat l’edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà