L’Espai de la Dona de Benaguasil obri l’oficina de justícia gratuïta

CARTEL JUSTIPROP

Justiprop estarà prestat per professionals de l’advocacia

La nova oficina d’Informació Jurídica de Proximitat (JustiProp), un servei gratuït d’orientació, assessorament i informació jurídica dirigit a la ciutadania, ha obert hui les seues portes en l’Espai de la Dona de Benaguasil.

Justiprop estarà prestat per professionals de l’advocacia en l’espai municipal del carrer Palau, 4 els divendres de 10 a 14 hores. Per a poder accedir a ell cal sol·licitar cita prèvia en l’oficina d’atenció ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Benaguasil en el 607143152 o a través del correu justiprop@benaguasil.eu

El Servei d’Orientació Jurídica de Proximitat, finançat per la Generalitat Valenciana, naix per a ajudar i assessorar en tot el possible la ciutadania que es puga veure immersa en un procediment judicial o que simplement necessite resoldre dubtes de caràcter jurídic.

La regidora d’Igualtat, Alicia Molina, ha valorat l’obertura d’aquesta oficina en el municipi que permetrà “oferir una resposta ràpida a la ciutadania sobre els seus dubtes jurídics i els diversos tràmits administratius sense haver d’eixir de Benaguasil”.

Aquest nou servei s’uneix als també prestats en l’Espai de la Dona Mediaprop els dimecres de 9.30 a 14.30 hores, i l’Oficina d’Atenció a Consumidors els dijous de 15.30 a 20.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà