El Consell destina 60.000 euros a la promoció i impuls turístic de Llíria a través de la música

Concierto Banda Termas Llíria Camp de Túria

Ofereix suport a esdeveniments com ‘eMe, Early Music of Edeta’ i el LLUM Fest

El Consell ha autoritzat hui la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música durant 2022.

Mitjançant este acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros perquè l’Ajuntament de Llíria duga a terme diferents actuacions de difusió del producte turístic del municipi de la localitat.

En concret, ofereix el seu suport a diversos esdeveniments com a ‘eMe 2022, Early Music of Edeta’, festival que es va celebrar el mes de març passat i que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música.

També s’ha donat cobertura al ‘LLUM Fest 2022’. Es tracta de la quarta edició del Llíria Universal Music que es va celebrar entre el 17 de juny i el 17 de juliol, i que en esta ocasió estava dedicat a les músiques originàries de tot el continent americà.

El regidor de Turisme, Paco García, ha destacat que la renovació d’este conveni singular “ens permet continuar promocionant les nostres estratègies turístiques basades en un dels nostres més importants actius, la música, iamb projectes internacionals que desenvolupem com a membres de la xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO”. “D’esta manera, la música se suma al patrimoni i altres atractius amb els quals compta la nostra ciutat, com a valors de promoció de l’oferta turística de Llíria”, ha afegit l’edil.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.