Benaguasil posa en marxa xarrades sobre salut mental

alcalde benaguasil y concejales

L’últim dimarts del mes a les 18 hores

L’Ajuntament de Benaguasil iniciarà la setmana vinent un programa de xarrades gratuïtes sobre salut mental, “Benaguasil Ment Sana”, que tindran lloc una vegada al mes en l’Espai de la Dona i en el Centre de la Joventut a les 18 hores impartides per professionals especialitzats..

La primera xarrada tindrà lloc el dia 25, en el Centre de la Joventut, i tractarà sobre sensibilització, prevenció i gestió de conductes suïcides.

El 29 de novembre en l’Espai de la Dona, s’oferirà una xarrada sobre la violència de gènere; mentre que el 20 de desembre serà el torn de la xarrada que porta per títol “Millorant la nostra autoestima”.

L’any 2023 s’iniciarà amb una xarrada el dia 31 de gener sobre trastorns en la conducta alimentària, mentre que el 28 de febrer el tema a tractar serà “Qui cuida al cuidador?” i el 28 de març s’abordarà el tema de la sexologia.

El 30 de maig s’abordarà la xarrada “Em jubile, i ara què?”, i el 27 de juny tindrà lloc una sessió sobre el duel, tancant el cicle de conferències el 27 de juliol la xarrada sobre inclinació i desagafe emocional.

Des de l’Ajuntament es convida a la ciutadania a participar en aquestes jornades per a conscienciar i sensibilitzar sobre determinats aspectes per a aconseguir una millor qualitat de vida, mostrar hàbits per a garantir el benestar de les persones de Benaguasil i reduir l’aïllament social, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà