Benaguasil instal·la seients en les graderies del pavelló municipal

benaguasil asientos pabellón

S’han muntat un total de 200 seients amb la finalitat de dotar una major comoditat

L’Ajuntament de Benaguasil ha millorat la zona de graderia del Pavelló del Poliesportiu Municipal amb la col·locació de 200 seients individuals sobre les graderies de formigó.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha visitat la instal·lació dels nous seients situats en la part central del pavelló i ha explicat que “ha sigut una actuació que s’ha dut a terme des del Consistori per a fer més confortable l’estada al públic”. En aquest sentit l’edil ha assenyalat que “les graderies de formigó eren dures i incòmodes al no tindre suport. I amb la instal·lació d’aquestes butaques hem millorat significativament la comoditat per a l’espectador i evitar el fred i la humitat”.

Aquesta actuació és una més de les efectuades per a millorar les instal·lacions esportives municipals de la localitat des del Consistori, què continuarà treballant en la cura i renovació de les infraestructures esportives les millores de les quals continuaran amb la reforma dels vestuaris de la piscina d’estiu i pistes esportives.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà