La diputada Rosa Peris, nova candidata del PSPV a l’alcaldia de Benaguasil

rosa peris pspv benaguasil

Substitueix a Laura Mitrugno que anirà en les llistes

El PSPV ha optat per renovar el seu cartell electoral per a concórrer a les pròximes municipals del 28 de maig a Benaguasil. La diputada autonòmica Rosa Peris (1969) ha sigut la triada per a encapçalar la llista dels socialistes en el municipi de Camp de Túria.

D’aquesta manera, l’actual portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Benaguasil, Laura Mitrugno, no optarà a una quarta candidatura, encara que si que figurarà en la llista electoral.

Mitrugno ha confirmat a Infotúria.com que la decisió de deixar passe a una nova candidata ha partit d’ella mateixa, ja que considera que una quarta candidatura suposava “molt de desgast” i ha defensat que l’opció de Rosa Peris era la millor per a aconseguir “el canvi que necessita Benaguasil”.

La regidora socialista ha insistit que “si Benaguasil necessita un canvi, hem de començar per un canvi en el nostre propi partit”, per la qual cosa s’ha optat per l’exdiputada socialista per a tractar d’arrabassar l’alcaldia al PP, que governa des de fa 20 anys amb majoria absoluta.

Rosa Peris és advocada, va ser regidora a l’Ajuntament de Benaguasil de 1999 a  2003, diputada en el Congrés en la legislatura de 2000 a 2004 i directora de l’Institut de la Dona de 2004 a 2009. A l’abril de 2012 va ser elegida secretària d’Igualtat del PSPV-PSOE i és diputada en les Corts Valencianes des de 2015.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà