Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre el 21 i 22 d’abril

cartel olocau

Organitzat per la Regidoria de Cultura, l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre amb dues jornades d’activitats per a tots els públics.

El divendres 21 d’abril a les 18 hores, en el gimnàs del col·legi 8 d’abril, (entrada per la c/ Griva) es representarà l’obra de teatre ‘El Quixot de la Manxa’, oberta al públic.

El dissabte 22 d’abril, la jornada comptarà amb un espai d’escriptors locals d’11 a 14 hores en la Plaça de l’Ajuntament, on tots i totes podran conéixer les obres de cada autor, així com adquirir els seus llibres signats i conversar amb ells.

En aquest espai trobarem a Antonio Vallés, Manuel Morera, Marta García de la Rosa, Juan Sepúlveda, Rafael Borrás, Alfonso L. Díaz i Jéssica Avilés i el comerç local ‘PaperSab’ on es podran adquirir llibres.

A les 11.30 hores, es realitzaran dues activitats: una escape room, per a xiquets d’entre 8 a 12 anys, amb la temàtica ‘Atrapades en la Literatura’ i el taller ‘Animant als clàssics’ dirigit a edats compreses entre 4 i 10 anys.

Totes dues activitats requeriran inscripció prèvia en els següents enllaços:

A més, la celebració del Dia del Llibre estarà animada per personatges de contes infantils.

A les 12.45 hores es conclouran les activitats amb l’espectacle-contacontes ‘Històries Irritories’ de la companyia Ameba Teatre, en la Plaça de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà