Stephane Soriano dirigirà la campanya del PP de Benaguasil

La formació política vol evitar que en el municipi del Camp de Túria governe un tripartit d’esquerres

Populars de Benaguasil ha posat en marxa la maquinària electoral per a revalidar la confiança majoritària de la ciutadania sense descurar el dia a dia de la gestió municipal de l’Ajuntament de Benaguasil.

L’alcalde Ximo Segarra ha donat el tret d’eixida a la seua campanya electoral amb la designació del regidor Stephane Soriano com a cap de campanya.

Soriano, ha coordinat les últimes quatre campanyes de l’alcalde Ximo Segarra i ha agraït el seu nomenament, “La meua lleialtat a l’alcalde i a la seua persona està per damunt de qualsevol altra circumstància i agraïsc de nou la confiança que deposita en la meua per a explicar a la ciutadania tot el treball realitzat durant una legislatura marcada pel COVID-19, aquells aspectes que hem de millorar i els projectes que tenim per a Benaguasil. Soc plenament conscient que la ciutadania el pròxim 28 de maig haurà de triar entre un projecte d’estabilitat amb Ximo Segarra al capdavant o entre un tripartit d’esquerres format per Millorem, PSOE i Compromis”.

Populars de Benaguasil inicia així la precampanya electoral i en les pròximes setmanes realitzarà accions i esdeveniments sectorials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà