El PP de Vilamarxant treballa per millorar les infraestructures esportives i culturals

Els populars plantegen un pla que posarà el focus d’atenció en el pavelló municipal i el poliesportiu

El diputat del Grup Parlamentari Popular en Les Corts i responsable d’àrees com a Cultura i Esports, va visitar Vilamarxant per a fer un recorregut pel municipi i per algunes de les seues instal·lacions i espais. Martínez, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor del PP de Vilamarxant, Héctor Troyano, va visitar el pavelló multiusos i el poliesportiu municipal per a visualitzar els plans de futur que els populars tenen en marxa per a tots dos espais.


Des del Partit Popular de Vilamarxant s’està treballant amb decisió per a trobar el finançament necessari per a fer realitat la conversió de l’actual pavelló multiusos en el futur Auditori Alberto Martín, la qual cosa comportaria determinar una nova localització on es traslladaria i construiria el nou pavelló d’esports. El projecte per a aquest nou pavelló esportiu persegueix donar resposta a les necessitats dels diferents clubs esportius del municipi, així com posar la mirada en la consecució i desenvolupament de la ciutat esportiva, un espai que conjumine i concentre totes les infraestructures i espais destinats a l’esport.


El PP de Vilamarxant aposta de manera ferma per l’esport com un bé valuós per al municipi, un bé que cal fomentar, protegir i cuidar. Aquestes línies d’actuació van d’acord amb les polítiques que Carlos Mazón presenta com a cap del Partit Popular de la Comunitat Valenciana en matèria d’esport, no sols per a promoure aquestes activitats, sinó també per a oferir beneficis a aquells que les practiquen.


Després de l’anunci de Mazón de la reforma fiscal plantejada, més d’un milió d’esportistes de la comunitat valenciana podran beneficiar-se d’aquestes deduccions i estalviar des d’un 30% de la despesa esportiva per unitat familiar. Per això, el PP de Vilamarxant fa un pas al capdavant i posa en marxa la maquinària per a sumar-se al suport i foment de l’esport, així com per a facilitar i garantir l’accés a l’esport de totes les famílies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà